Bloggnorge.com // Cathrine og Geir – Peckish.no
Start blogg

Cathrine og Geir – Peckish.no

mat | familie | Mitt kjøkken ruler

Fedon og Monica gjesteblogger i dag!

Kategori: Alle innlegg, Gjesteblogger, World-cuisine | 0 kommentarer » - Skrevet søndag 29. november , 2015 kl. 14:07

fedon

Og da blir det sunt, vet du…. Monica er min gode venninne, som jeg også jobber sammen med. Hun designer de fantastiske smykkene www.inmotionessentials.com , og jeg er hennes produsent som passer på produksjonen i Thailand. I går hadde hun besøk av sin venn, Fedon Lindberg og sammen lagde de denne nydelige desserten.

Når man lager matblogg blir det nesten som en dagbok over hva man spiser. Jeg kjente derfor at det nå var på tide å få inspirasjon fra et kjøkken som er mer bevisst på hva man putter i seg. Og se selv! Det ser jo fantastisk godt ut og er det også! Enjoy!

Til 4 personer:

Kok 4 hele søte pærer i organisk eplejuice som dekker over pærene -ca 1 time. Med stilk og skall. Lag en crunch i en bolle: 4 håndfulle med hakkede cashewnøtter 4 ss bokhvete korn 1 ss kakaonibs 10 hakkede makademianøtter 2 -3 ss kokosblomstsukker 1 ss kanel 2 ss havregryn om du vil. Fyll bollen med økologisk kokosmelk til det dekker ca 3-4 dl Serveres slik: Legg avkjølt pære i skål og 2 ss av den kokte juicen Legg så 3-4 ss med crunch over. Pynt med kanel, kokoschips og blåbær. Server.

fedon1fedon2fedon3fedon5fedon4

Tusen takk Monica, Kenneth og Fedon!

 

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.